بلینکن: 300 شهروند آمریکایی منتظر خروج از کابل هستند-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

بلینکن: 300 شهروند آمریکایی منتظر خروج از کابل هستند

در حالی که تنها 2 روز به پایان ضرب‌الاجل خروج آمریکا از افغانستان باقی مانده، وزیر خارجه این کشور خبر داد که 300 شهروند آمریکایی منتظر خروج از کابل هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 29
کد خبر: ۱۰۰۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا روز یکشنبه گفت که خطر علیه نیروهای آمریکایی در کابل بسیار زیاد بوده و آمریکا تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا باقی شهروندان آمریکایی را از افغانستان خارج کند.

وزیر خارجه آمریکاکه با ای‌بی‌سی نیوز مصاحبه می‌کرد، گفت: «طالبان تاکید کرده که افغان‌ها این امکان را خواهند داشت که پس از 31 آگوست (9 شهریور) نیز از این کشور خارج شوند».

 

وی در ادامه سخنانش گفت که 300 شهروند آمریکایی اعلام کرده‌اند که خواستار خروج از افغانستان بوده و در تلاش برای کمک به آنها برای رسیدن به فرودگاه هستیم».

وزیر خارجه آمریکا در این مصاحبه تاکید کرد که این خطرناکترین دوره در ماموریت کنونی آمریکا در افغانستان به شمار می‌آید و روزهای باقی مانده پیش از تکمیل خروج از افغانستان، بسیار خطرناک بوده و فرماندهان در میدان تمامی اقدامات احتیاطی برای حمایت از نیروهای آمریکایی را اتخاذ خواهند کرد.

 

طولانی‌ترین جنگ آمریکا، جنگ و اشغالگری دو دهه‌ای در دوران چهار رئیس‌جمهور این کشور که به بهانه حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ آغاز شد، در نهایت بعد از صرف هزینه‌ای سرسام‌آور و از دست رفتن ده‌ها هزار جان، این روزها به پایان خود نزدیک می‌شود.

 

آمار رسمی دولت آمریکا هزینه صرف شده از زمان آغاز جنگ افغانستان را حدود ۸۸۷ میلیارد دلار برآورد می‌کند اما پروژه «هزینه‌های جنگ» دانشگاه براون تخمین زده که هزینه کلی این جنگ ۲.۲۶ تریلیون دلار بوده است. صرف هزینه بالغ بر دو تریلیون دلار در ۲۰ سال گذشته به معنی صرف مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار در روز به مدت دو دهه در این جنگ است.

 

طبق داده‌های پروژه هزینه‌های جنگ در دانشگاه براون که هزینه‌های پنهان جنگ‌های پس از ۱۱ سپتامبر را مستند می‌کند، از سال ۲۰۰۱ تا نیمه ماه آوریل امسال، بیش از ۲۴۱ هزار نفر در نتیجه مستقیم جنگ افغانستان کشته شده‌اند که شامل دست‌کم ۷۱ هزار و ۳۴۴ غیرنظامی می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر